Gata, Will Smith s-a pus pe treabă! Actorul de 52 de ani a început să dea burta jos

19 mai 2021 13:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dați-vă la o parte, Will Smith trage de fiare! Will Smith și-a surprins fanii în urmă cu mai bine de o săptămână după ce a postat o fotografie cu el în boxeri și se plângea că pandemia l-a făcut să aibă burtică și să fie pufos. Zeci de alte vedete au replicat postând fotografii similare. A venit timpul ca Will să slăbească, așa că recent a pus o poză de la sală!

Will Smith trage de fiare! La cei 52 de ani ai săi, Will Smith a recunoscut că anul 2020 l-a adus în ultimul hal. După poza ”grațioasă” cu el cu burtică, starul care are o avere de 350 de milioane de dolari a anunțat că se apucă serios de sport. Acum trei zile a intrat în sala de fitness și a dansat în loc să lucreze la aparate. Marți, însă Will a pus mâna pe gantere și a început să lucreze pentru musculatura de la umeri. Peste 1,8 milioane de fani au apreciat efortul lui Will Smith care recunoaște că e susținut în ceea ce face de soția lui Jada Pinkett Smith și de cei doi copii ai lor Willow și Jaden.

Citește și:

Secretul familiei Smith! Protecția Copilului l-a anchetat pe actor pentru că și-ar fi înfometat fiica

Will Smith, prins de fiul lui în pat cu un bărbat

Will Smith: ”sunt în cea mai proastă formă a vieții mele”

Cu o singură poză, Will Smith cunoscut din seria de filme ”Bărbați în negru”, ”Băieți răi” și serialul ”Prințul din Bel-Air” a reușit să provoace întreaga planetă. Mulți i-au urmat exemplul și au postat fotografii similare, cu burtică. ”Voi fi cât se poate de sincer cu voi toți. Sunt în cea mai proastă formă din viața mea”, a scris Will Smith pe Instagram, lângă poza cu cu ”burtica de pandemie”. Inițial, mulți au crezut că este vorba de o transformare pentru un nou rol, dar Will Smith a dezmințit zvonul și a recunoscut că ”este vorba doar de latura lui leneșă și comodă” în fotografia cu pricina.

Mai multe