George Clooney: «Fă paşi! Nu mă însor!»

23 iunie 2011 15:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

 Starul a făcut această precizare după ce italianca a lăsat să se  înţeleagă recent că se va mărita cu el.

De altfel, motivul pentru care Clooney i-a dat papucii, după doi ani de relaţie, este tocmai insistenţa cu care aceasta îi cerea să se căsătorească.

Canalis a recunoscut şi ea că nu mai sunt împreună, spunând că este foarte dureroasă despărţirea. Înainte de a rupe legătura, actorul american a dus-o pe fosta iubită la o cină romantică la un restaurant de pe malul lacului Como.

George Clooney s-a căsătorit în 1989 cu Talia Balsam, de care a divorţat în 1993. De atunci, actorul a spus în mai multe ocazii că nu se va mai căsători niciodată. După ce s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă pentru brandul Martini, în anul 2000, George Clooney şi modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relaţie de câţiva ani, marcată de numeroase împăcări şi despărţiri.

În 2007, actorul american a început o relaţie cu Sarah Larson, de care s-a despărţit însă în mai 2008. Din 2009, starul american a avut o relaţie exclusivă cu modelul italian Elisabetta Canalis.

Părinţii acesteia au încercat în zadar să-l determine pe Clooney să o ia de soţie pe fiica lor. Între cei doi au apărut adesea tensiuni, fapt care l-a determinat pe actorul american să revină la hotărârea sa mai veche de a rămâne holtei pe viaţă.

Mai multe