George Clooney revine la "prima sa dragoste" după o pauză de 20 de ani! Va juca din nou în seriale

14 ianuarie 2018 15:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul şi regizorul american George Clooney va produce, va regiza şi va juca într-un nou serial TV, "Catch-22", adaptat după romanul omonim scris de Joseph Heller, revenind astfel în televiziune după aproximativ 20 de ani de absență, informează AFP, citat de Agerpres.

Ultima apariție a lui George Clooney în cadrul unui show sau serial televizat a avut loc acum 20 de ani, când a decis să părăsească distribuția serialului "Spitalul de Urgenţă" ("ER"). Noul serial va conține șase episoade, iar Clooney, în vârstă de 56 de ani, va primi aproximativ 1 milion de dolari pentru fiecare episod în care va juca. Va fi pentru prima dată când George Clooney va interpreta un personaj recurent într-o producţie de televiziune după ce a jucat în "Spitalul de Urgenţă" (1994-2009), serialul care i-a adus celebritatea. După ce a ajuns cunoscut datorită serialului, Clooney a ales să se laseze în cinematografie, construindu-și astfel o carieră de succes. 

Romanul lui Joseph Heller, care a fost deja adaptat pe marele ecran de regizorul Mike Nichols în 1970, are o acţiune plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi evocă aventurile fictive ale căpitanului John Yossarian, un aviator american care încearcă să se sustragă operaţiunilor militare pretinzând că era afectat de o maladie mintală.

George Clooney a renunțat la burlăcie cu puțin timp în urmă, căci inima sa a fost cucerită de avocata și activista pentru drepturile omului, Amal. Actorul a devenit tată de gemeni și este de părere că rolul de tătic este unul foarte obositor. 

Mai multe