George Michael a fost internat de urgenţă la spital

29 mai 2014 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul a fost transportat de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. Spre casa artistului din Londra s-au îndreptat rapid două ambulanţe care l-au preluat şi au decis că necesită investigaţii superioare la spitalul din localitate.

George Michael (50 de ani) a suferit o cădere inexplicabilă şi i s-a făcut rău. Prietenul care era langă el a sunat rapid la numărul de urgenţă 999, iar serviciul de preluare a apelurilor a trimis rapid două echipaje către el. Acestea au stat aproximativ 4 ore în casa artistului şi au plecat cu el către spital după acea perioadă, pentru investigaţii suplimentare.

Agentul artistului a confirmat ştirea pentru The Sun dar nu a oferit mai multe detalii: "George Michael a fost internat în spital pentru analize de rutină, iar mai multe nu pot să declar". Şi Serviciul de Ambulanţă din Londra a confirmat incidentul: "Am primit un apel telefonic puţin înainte de ora 20, căruia i-am răspuns, cu două ambulanţe ce au fost trimise către locaţia respectivă. Personalul ambulanţei a tratat un bărbat, care ulterior a fost transportat către spital pentru mai multe analize", a declarat pentru ziarul britanic purtătorul de cuvânt a spitalului.

Fost component al trupei Wham!, cântăreţul şi compozitorul George Michael, pe numele adevărat Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut peste 100 de milioane de albume. Este unul dintre cei mai de succes artişti, cunoscut mai ales pentru piesele ”Careless Whisper” şi ”Last Christmas”.

Mai multe