George Michael: «Era să mor de la droguri!»

16 martie 2014 19:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Avea o avere de 160 de milioane $ (circa 518 milioane lei), dar nu se putea bucura de nimic din cauza dependenţei de stupefiante. George Michael a dezvăluit în primul interviu pe care l-a acordat după 5 ani că în sfârşit nu se mai droghează, potrivit "The Sun". "De aproape un an nu m-am mai atins de marijuana. Am terminat-o cu drogurile, fiindcă era să mor. Acum mă relaxez cu câinii şi mă distrez la seriale", a povestit starul, care se pregăteşte să lanseze un nou album.

Din cauză că era tot timpul drogat, a căzut dintr-o maşină care gonea pe autostradă în mai 2013. A fost o minune recuperarea sa. Abuzul de stupefiante îi distrusese sistemul imunitar şi o pneumonie a fost la un pas să-l răpună în noiembrie 2011.

A avut suferinţe de nedescris în spital, unde s-a luptat îngrozitor cu senzaţia că nu putea să respire. În urma durerilor infernale de piept a intrat în comă şi a fost o adevărată minune că a învins moartea. În 2010, a petrecut două luni în puşcărie după ce şi-a făcut praf maşina, conducând sub influenţa drogurilor şi a pilulelor împotriva depresiei. În închisoare a suferit cumplit sub ameninţarea unor pedofili violenţi. Şi acum a rămas cu teama permanentă de moarte.

Click! spune

Fost component al trupei Wham!, cântăreţul şi compozitorul George Michael, pe numele adevărat Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut peste 100 de milioane de albume. Este unul dintre cei mai de succes artişti, cunoscut mai ales pentru piesele ”Careless Whisper” şi ”Last Christmas”.

Mai multe