Georgina, tango sexy și sărutări pasionale cu Cristiano Ronaldo la Sanremo

7 februarie 2020 18:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Georgina Rodriguez (26 de ani), iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, a avut o apariție încântătoare în a treia seară a festivalului muzical de la Sanremo (Italia).

Partenera de viață a lui Cristiano (prezent și el la Teatrul Ariston) a fost invitată pe scenă în calitate de co-prezentatoare și a oferit câteva momente savuroase, gustate din plin de întreaga asistență. Mai întâi, în deschiderea serii, Georgina a avut un schimb de farse cu prezentatorul Amadeus. Tema glumelor dintre cei doi a fost rivalitatea fotbalistică dintre Juventus, echipa lui Ronaldo, și Inter Milano, formația favorită a lui Amadeus.

Ulterior, după ce și-a schimbat ținuta, frumoasa iberică și-a dovedit și calitățile de dansatoare, acceptând provocarea de a se mișca senzual, pe ritmuri de tango, stil tradițional în Argentina, țara natală a Georginei. „A fost prima dată când dansez tango. Ceva magic!”, a mărturisit ea. Aflat în sală, pe primul rând de scaune, Cristiano Ronaldo a fost surprins în dese rânduri vădit emoționat de prestația scenică a iubitei sale. Cei doi au avut și un scurt moment de romantism, atunci când Georgina a coborât la el pentru a-i „pasa” un buchet de flori. Astfel, un sărut pasional pe buze a fost completat de un alt pupic discret al lui Cristiano, de această dată pe gâtul Georginei.

Mai multe