Gerard Butler: «Iubesc o fată amuzantă care mi-a topit inima!»

7 iulie 2013 15:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Când mă întorc în Scoţia simt cum îmi cresc rădăcini", şi-a început el interviul acordat în exclusivitate publicaţiei „Daily Record". Actorul din filmele „300", „Insula lui Nim", şi „Crudul adevăr" povesteşte cum şi-a părăsit ţara în urmă cu 15 ani şi vine acasă doar de trei ori pe an. Restul timpului îl petrece ori pe platoul de filmare, ori în turnee de promovare a filmelor.

Acuzat că ar fi unul dintre cei mai mari fustangii de la Hollywood, Gerard Butler susţine că „s-a schimbat", deşi prin patul lui au trecut Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Jessica Biel, Naomi Campbell, Lindsay Lohan şi Katy Perry.

De un an are o relaţie stabilă cu Mădălina Ghenea, de 25 de ani şi nu comentează în nici un fel zvonurile legate de despărţirea lor de câteva luni.

M-am distrat cât de mult am putut, dar nu mai sunt un fustangiu. M-am schimbat. Nu sunt un înger, dar muncesc prea mult ca să mai alerg după femei. Vreau să am o familie într-o bună zi", a zis actorul. Întrebat ce caută la o femeie, Gerard a recunoscut în premieră: „iubesc o fată amuzantă, care este sigură pe ea şi are o drăgălăşenie care mi-a topit inima". Întrebat dacă e vorba de Mădălina, Gerard a râs: „nu aţi fost atenţi la ce v-am zis mai devreme!". El are o avere de peste 250 de milioane $ (n.r. în 2013 va avea încasări de 96 de milioane $).

- Gerard s-a născut în Paisley, Scoţia. - Familia lui s-a mutat în Canada, apoi a revenit în Scoţia. Când avea 18 luni părinţii au divorţat. - A studiat Dreptul în Glasgow. La 22 de ani i-a murit tatăl.- S-a angajat ca avocat în Edinburgh şi s-a apucat de băutură. - A fost dat afară şi s-a mutat în Londra unde a devenit actor.

Mai multe