Gerard Butler și iubita lui încalcă regulile și se distrează la plajă. Cum au fost surprinși cei doi

1 iunie 2020 19:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gerard Butler și iubita lui au petrecut o zi la plajă, în ciuda restricțiilor impuse de autorități. Cei doi au ales să meargă împreună în Malibu, unde s-au distrat de minune, după o perioadă foarte lungp de timp în care s-au carantinat în locuința sa din Los Angeles. Celebrul actor și iubita lui Morgan Brown cu care formează un cuplu de câțiva ani au fost surprinși bucurându-se de razele soarelui alături de cei mai apropiați prieteni ai lor.

Cu toate că nu au respectat recomandările de a sta acasă, cei doi iubiți și prietenii lor nu au stat foarte aproape de ceilalți oameni, alegând să se bucure de plajă, la distanță mai mare de 6 metri de restul persoanelor, potrivit dailymail.co.uk

Gerard Butler a avut grijă să nu iasă în evidență și a purtat o pereche de pantaloni scurți și un tricou alb, însă nu a uitat ochelarii de soare care i-au completat tinuța cu care s-a camuflat. Atunci când au ajuns la plajă, cei doi și-au întins o păturică pe care s-au aseșzat împreună, iar aproape de ei au acompaniați de cei mai apropiați prieteni. 

Ulterior, actorul a scăpat de haine epntru a se putea bucura cu adevărat de soare, iar paparazzi i-au surprins pe cei doi în cel mai intim moment, sărutându-se foarte pasional. 

Gerard Butler a avut o relație și cu românca Mădălina Ghenea. După ce s-a despărţit de ea, în iulie 2013, a schimbat femeile destul de des. Aproape în fiecare lună avea o nouă cucerire. Gerard Butler s-a refăcut bine după ce a fost internat în spital în Republica Dominicană, la sfârşitul lui noiembrie. El a fost tratat după ce 72 de ore a avut cumplire dureri abdominal. “Nu mi-am găsit încă prinţesa. Asta nu înseamnă că nu am întâlnit multe prinţese de-a lungul timpului, dar nu am întâlnit-o pe a mea”, spunea actorul acum ceva vreme. 

Mai multe