Gerard Butler și iubita Morgan Brown, jucăuși pe plajă. Superba șatenă, surprinsă într-o poziție de infarct

27 iulie 2021 8:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mare iubire! Paparazzi l-au surprins pe Gerard Butler în compania iubitei sale, Morgan Brown, care îi făcea masaj la plajă. Au ieşit să se bronzeze fără temeri de COVID-19.

Actorul scoţian Gerard Butler (51 de ani), binecunoscut mai ales datorită rolului din filmul “300”, a fost surprins, sâmbătă, 24 iulie, după-amiază, împreună cu iubita sa, Morgan Brown (36 de ani), la plajă în Malibu, SUA. Erau însoţiţi de actorul Aaron Taylor-Johnson (31 de ani) şi de soţia acestuia, regizoarea Sam Taylor-Johnson (54 de ani).

Butler şi-a expus trupul bine făcut, plin de muşchi, iar Morgan i-a făcut un masaj pe plajă în văzul tuturor. Se comporta de parcă era maseuza lui personală, în stare de orice sacrificiu numai să-l relaxeze.

Apoi s-au bălăcit împreună în ocean. Tot timpul s-au giugiulit şi s-au sărutat, arătând că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. De profesie designer de interior, Morgan s-a cuplat cu Butler în urmă cu şapte ani, în 2014. 

Între anii 2015 şi 2016, au apărut adesea zvonuri că s-au despărţit. Însă au fost văzuţi din nou împreună în 2017, în Mexic, după care iar au fost separaţi o perioadă. În 2019, Butler a reluat legătura cu Morgan şi a spus că îşi doreşte copii. Însă în 2020, în timpul carantinei, au luat din nou o pauză. Din iunie, anul acesta, sunt nedespărţiţi. 

Mai multe