Gerard Butler sparge nuci cu fundul!

10 iunie 2013 16:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu degeaba a jucat rolul eroului de la Termopile în filmul „300”! Gerard Butler (47 de ani) este într-o formă fizică demnă de invidiat.

Fundul lui e mai tare ca nucile! Şi cum sâmbătă iubita lui, frumoasa Mădălina Ghenea (25 de ani), îl provocase postând pe pagina ei de Internet o fotografie cu posteriorul ei atât de râvnit de mulţi bărbaţi, viaţa i-a oferit şansa actorului scoţian să demonstreze că şi el are cu ce să se laude. Invitat pe platoul emisiunii germane „Wetten, dass...?" („Pariez că...?", n.r.) el şi-a turnat un ditamai bolul plin cu gheaţă în chiloţi şi a spart câteva nuci cu fundul.

Şi-a băgat şi gheaţă în chiloţi

Moderatorul emisiunii, Markus Lanz, l-a anunţat că poate renunţa în orice moment şi se poate da bătut. Însă Butler este un scoţian sadea, cu mult curaj, încăpăţânare şi ambiţie. Le-a cerut celor din platou să alinieze nucile într-un şir lung de aproape trei metri şi le-a luat la rând, strivindu-le cu fundul.

De mai bine de un an, are o relaţie cu Mădălina Ghenea

În mod surprinzător (mulţi nu ar mai fi reuşit asta!, n.r.), după ce a realizat ciudata performanţă, Gerard s-a aşezat relaxat pe canapea. Pe chipul lui, nici un muşchi nu a trădat faptul că îl durea înfiorător partea cărnoasă. Gerard Butler are o relaţie de aproape un an cu Mădălina Ghenea. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau la o reclamă, în Dubai. La o lună după aceea, Gerard s-a dus după Mădălina la Milano şi... aşa a început totul.

Mai multe