Gestul sfidător al lui Eminem la cel mai mare eveniment sportiv din SUA. Organizatorii sunt furibunzi

14 februarie 2022 8:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eminem a făcut un gest teribil de sfidător după concertul susținut la Super Bowl, chiar dacă organizatorii îl avertizaseră pe artist înainte de eveniment. 

Celebrul Eminem a făcut un gest extrem de controversat, care i-a indignat la culme pe organizatorii de la Super Bowl, cel mai mare eveniment sportiv din SUA. 

Controversatul Eminem a îngenuncheat la sfârșitul concertului, în semn de solidaritate cu mișcarea "Black Lives Matter" care militează împotriva abuzului asupra persoanelor de culoare. Acest comportament i-a înfuriat la culme pe organizatori, care îl avertizaseră pe artist, înainte de spectacol să nu facă așa ceva.

Cel care a făcut pentru prima dată acest gest a fost jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, care a îngenuncheat în loc să stea drepți în picioare, timp ce se cânta imnul Statelor Unite, pe fundalul unor violențe petrecute la acea vreme împotriva persoanelor de culoare din SUA.

Pentru a acest gest jucătorul Colin Kaepernick a fost exclus pentru totdeauna din NFL, Liga jucătorilor profesioniști de fotbal american din SUA.

Eminem a urcat aseară pe scena Super Bowl, alături de artiști de culoare precum Snoop Dogg, Mary J. Blige sau Kendrick Lamar, iar publicul și criticii sunt de părere că a fost cel mai bun show din ultimii ani, din cadrul renumitului eveniment. 

Chiar dacă organizatorilor nu le-a plăcut deloc că Eminem i-a sfidat total, fanii artistului au fost extraordinar de impresionați de gestul său și i-au lăudat inițiativa pe rețele de socializare, notează Daily Star.

Eminem nu a fost singurul artist nemulțumit la Super Bowl

Un alt artist care a performat aseară pe scenă alături de Eminem, renumitul producător Dr. Dre a declarat că s-a simțit dezgustător de cenzurat de organizatori, care i-au spus că nu își doresc ca momentul muzical susținut să devină un pretext pentru un manifest social.

Concertul susținut pe scena Super Bowl a avut parte de prezența unor artisști precum Mary J Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, 50 Cent, iar Eminema  fost singurul artist alb din cadrul spectacolului care s-a alăturat marilor legenda din muzica rap. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe