Ghiceşti ce fotbalist român a fost combinat cu bunăciunea asta?

5 ianuarie 2012 18:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Focoasa şatenă s-a afişat recent pe o plajă din Miami, unde şi-a arătat formele apetisante. Modelul a făcut furori printre bărbaţi cu formele ei apetisante. Ea a fost însoţită de buna ei prietenă Claudia Galanti.

De trupul apetisant al Aidei Yaspica s-au bucurat mulţi bărbaţi celebri, iar pe lista modelului se găseşte şi Adrian Mutu.

Aida Yespica şi fotbalistul au fost împreună în anul 2004. Săptămânalul "Novella 2000" a publicat la vremea respectivă mai multe fotografii cu Adrian Mutu intrând noaptea târziu în apartamentul celebrului fotomodel.

Jurnaliştii italieni au reuşit să imortalizeze momentul în care Mutu intra în casa acesteia, îmbrăcat în alb şi aranjat ca întotdeauna. Scandalul cu pricina a apărut într-o perioadă în care Mutu îşi anunţase intenţia de a se recăsători cu fosta lui soţie, Alexandra.

Venezueleanca continuă sa faca senzatie, ea fiind una dintre cele mai dorite manechine! Aflată pe plaja din Miami, alături de prietena ei Claudia Galanti, Yespica şi-a etalat trupul într-un minuscul costum de baie negru cu bulinute.

Manechinul s-a făcut remarcat după ce a participat la concursul Miss Venezuela 2002. Ea a devenit imediat cunoscută, Aida s-a mutat în Italia un an mai târziu şi a apărut în numeroase reviste, printre care Maxim şi GQ.

Mai multe