Ghici ai cui sunt sânii ăştia! E una dintre cele mai frumoase femei din lume

12 august 2018 15:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are 37 de ani, dintre care 17 s-a plimbat pe marile podiumuri de modă ale lumii. Brazilianca are un corp de zeiţă şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. A fost vedeta prezentărilor de la Victoria’s Secret şi este mamă a doi copii. V-aţi prins despre ce fotomodel vorbim?

Alessandra Ambrosio, căci despre ea este vorba, şi-a încins fanii cu o fotografie super sexy, pe care a postat-o pe Instagram. Topmodelul se află de câteva zile în Malibu, acolo unde se distrează cu o gaşcă de prietene.

Deşi are 37 de ani şi a trecut prin două naşteri, Alessandra Ambrosio arată demenţial. Sâni perfecţi, fund bombat, abdomen plat, braţe şi picioare tonifiate. Brazilianca a postat câteva imagini pe contul de socializare în care apare într-un costum de baie minuscul. Într-una dintre fotografii, făcută cel mai probabil de una dintre prietene, Alessandra îşi etalează sânii fără cusur. Complimentele şi like-urile au curs pe bandă rulantă, iar imaginea a adunat peste 170.000 de aprecieri.

Mai multe