Gigi Hadid, zeița de aur! Cât de sexy s-a îmbrăcat modelul și cu cine a petrecut de ziua ei

25 aprilie 2018 14:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gigi Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare! Superbul topmodel a împlinit săptămâna aceasta 23 de ani şi a organizat o petrecere de pomină într-un club din New York.

Frumoasa blondă, care s-a despărţit recent de cântăreţul Zayn Malik, s-a distrat până în zori alături de sora ei, Bella, şi de cele mai bune prietene. Cum era de aşteptat Gigi a fost în centrul atenţie şi a strălucit la propriu într-o rochie super sexy şi aurie.

Ţinuta semnată Versace se mula perfect pe trupul fără cusur al blondei. Gigi şi-a etalat picioarele interminabile şi le-a luat ochii fotografilor cu decolteul sexy. Nici sora Bella nu s-a lăsat mai prejos. Fotomodelul a ales o rochie Christian Dior, cu aplicaţii aurii. Bella şi-a prins părul şi a optat pentru un machiaj cat eye, scrie Daily Mail.

La petrecere şi-au făcut apariţia Hailey Baldwin, Joan Smalls, Cara Delevigne, Angel Martha Hunt, Olivia Culpo, Suki Waterhouse şi multe alte celebrităţi. Nu puteau lipsi părinţii lui Gigi, Mohamed şi Yolanda, şi Anwar Hadid, fratele mai mic.

Mai multe