Gillian Anderson, actrița din „Dosarele X”, a pozat goală pentru o cauză nobilă

8 februarie 2018 13:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La aproape 50 de ani, Gillian Anderson (49 de ani) încă arată bestial și nu se ferește să se dezbrace de inhibiții și de haine pentru o cauză nobilă. Actrița a acceptat să pozeze goală pentru o campanie care militează împotriva hainelor din blană naturală.

Fosta Scully, din serialul „Dosarele X”, n-a purtat decât un zâmbet larg și cuceritor în timpul ședinței foto, iar una dintre fotografiile „picante” a devenit imaginea publicitară a campaniei PETA (companie care luptă pentru drepturile animalelor), care se opune producției de haine din blană naturală.

„Mi s-a părut eliberator să-mi folosesc corpul pentru a face o declarație importantă. Oamenii tind să-și întoarcă privirea de la reclamele anti-blănuri naturale, pentru că arată animale măcelărite, dar ele sunt desenate pentru campania PETA și sunt mândră că fac parte din ea”, a declarat Gillian Anderson, potrivit The Sun.

Mai sunt și alte celebrități care au anunțat public că au renunțat să mai poarte blănuri. Printre ele se numără Ralph Lauren, Vivienne Westwood și Giorgio Armani.

Mai multe