Gisele Bundchen: «Naşterea a fost cea mai emoţionantă experienţă»

11 martie 2010 16:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fotomodelul brazilian Gisele Bundchen a recunoscut că a trăit foarte multe experiențe, însă niciuna nu se poate compara cu maternitatea, "cel mai impactant" eveniment din viața sa.

În luna decembrie a anului trecut, Gisele Bundchen a devenit mama unui băiețel, pe nume Benjamin, primul copil al cuplului compus din fotomodelul brazilian și soțul său, jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Gisele a declarat că niciuna dintre experiențele sale anterioare nu se pot compara cu senzațiile trăite la nașterea primului său fiu, Benjamin.

"Nașterea a fost o experiență atât de intensă pentru mine, încât pot spune că mi-a schimbat viața. Niciodată nu m-am simțit atât de vulnerabilă și atât de puternică, în același timp", a declarat frumoasa braziliancă, pe blogul său personal.

"Când l-am luat în brațe, i-am privit ochișorii și am simțit o dragoste de nestăvilit pentru acea ființă micuță. Am simțit o satisfacție enormă. Reușisem! Am reușit împreună! Amândoi deopotrivă. Niciodată nu m-am simțit atât de împlinită și de puternică, în toată viața mea", le-a mai mărturisit Gisele fanilor săi.

Citeşte ce a mai mărturisit Giselle Bundchen şi vezi mai multe poze pe adevarul.es.

Mai multe