Gisele Bündchen ne arată totul! Diva s-a dezbrăcat pentru revista ”Vogue”

28 aprilie 2015 16:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La scurt timp după ce a anunţat că pune punct carierei, fotomodelul Gisele Bündchen a pozat în pielea goală pentru coperta revistei “Vogue”. Astfel, diva a săbătorit împlinirea a 20 de ani de meserie.

La numai 35 de ani, Gisele Bündchen a anunţat recent că se pensionează. Şi, pentru ca toată lumea să nu o uite, diva s-a pozat în pielea goală. Ea a defilat pentru ultima oară, în urmă cu câteva zile, la Sao Paulo, pentru a-şi lua rămas bun de la cariera de manechin. “Trebuie să-mi ascult corpul şi corpul îmi spune să mă opresc. E o şansă să pot să aleg să fac acest lucru”, a declarat Gisele. Cu ocazia retragerii din lumea modei, ea a acceptat să pozeze în pielea goală pentru a serba împlinirea a 40 de ani de la lansarea revistei “Vogue”, în versiunea braziliană.

Cel mai bogat fotomodel

E frumoasă şi plină de bani. Brazilianca Gisele Bündchen a fost desemnată de revista “Forbes” drept fotomodelul care a câştigat cei mai mulţi bani. Ea are în prezent o avere de 320 de milioane de dolari. Cei mai mulţi bani i-a câştigat ca imagine a mai multor firme, între care se numără Pantene, Esprit, Versace şi H&M. Gisele este căsătorită cu Tom Brady, în vârstă de 37 de ani, şi are doi copii, Benjamin (6 ani) şi Vivian (3 ani).

Mai multe