«Gorila» DiCaprio a agăţat 3 fete

27 octombrie 2014 21:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu se potoleşte! Deşi mama îl obligă să se însoare cu iubita lui, fotomodelul Toni Garrn, Leonardo DiCaprio continuă să-şi facă de cap. În urmă cu câteva zile, şi-a pus mască şi a agăţat 3 fete.

Sâmbăta trecută, Leonardo DiCaprio (39 de ani) a luat, cuminte, cina împreună cu Toni Garrn (22 de ani). Însă, cu numai o seară înainte, s-a distrat pe săturate cu 3 fete sumar îmbrăcate la o petrecere cu măşti de Halloween, în Malibu. La averea sa, de 220 de milioane $, starul, bine cunoscut pentru rolul din “Titanic”, îşi permite toate nebuniile.

Purtând pe faţă o mască de gorilă, el a agăţat 3 fete frumoase fără să-i pese că Toni ar putea să afle că o înşală. La petrecerea din Malibu, DiCaprio a fost însoţit de magnatul australian James Packer (47 de ani), care are în conturi 6,4 miliarde $. Întreaga noapte şi-au făcut de cap împreună. Recent divorţat, Packer e recunoscut pentru plăcerea lui de a se distra cu femei frumoase, una dintre cuceririle lui fiind soţia actorului Orlando Bloom, fotomodelul Miranda Kerr. De altfel, au existat zvonuri că Miranda a flirtat şi cu Leonardo DiCaprio. Actorul a avut numeroase alte iubite fotomodele, printre care: românca Mădălina Ghenea, Gisele Bündchen, Bar Refaeli şi Erin Heatherton.

Mai multe