GQ Awards 2018. Cele mai neinspirate ținute de pe covorul roşu

6 septembrie 2018 14:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar şi cele mai stilate vedete o dau în bară câteodată la evenimente. Este şi cazul superbei Kate Beckinsale, care în urmă cu doar câteva zile a bifat o apariţie memorabilă la un festival de film din Franţa, iar ieri a ales pentru premiile GQ de la Londra o ţinută total neinspirată.

Au vrut să fie sexy, dar au dat-o în bară! Kate Beckinsale a furat toate privirile în urmă cu câteva zile la “Deauville US Film Festival”, care a avut loc în Franţa.

Actriţa de 45 de ani a fost strălucitoare într-o creaţie semnată Zuhair Murad. Kate a purtat o rochie roşie cu detalii preţioase şi un decolteu ameţitor. Vedeta a fost impecabilă din cap până în picioare, iar cerceii cu diamante au completat perfect ţinuta.

La GQ Awards, Kate s-a dezgolit mai mult decât trebuie şi a ales o rochie nepotrivită. Actriţa a purtat o creaţie Julien Macdonald, care n-a fost pe placul criticilor de modă, potrivit express.co.uk.

În partea de sus, rochia semăna mai degrabă cu un costum de baie. Kate şi-a etalat bustul impresionant, dar şi picioarele tonifiate. Deşi arată impecabil la corp, până şi Kate părea puţin stânjenită de ţinuta aleasă.

Nici Rita Ora n-a impresionat cu ţinuta aleasă. Cântăreaţa de 27 de ani a purtat o rochie, semnată Ralph&Russo. Prin rochia neagră transparentă, Rita şi-a expus lenjeria intimă şi a purtat portjartier cu sandale.

Mai multe