Gwyneth Paltrow, cu chiloții la vedere, în drum spre yoga

9 ianuarie 2018 17:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gwyneth Paltrow a întâmpinat câteva probleme în drumul ei spre cursurile de yoga. Actriţa s-a pregătit cu tot ce avea nevoie, însă nu a avut grijă la detaliul stânjenitor creat de pantalonii mult prea transparenți.

Ca mai toate divele de la Hollywood, Gwyneth Paltrow (45 de ani) încearcă să-şi păstreze imaginea intactă, însă recent a fost protagonista unui episod puțin stânjenitor. Din cauza unor pantaloni de sport mult prea transparenți, ea a oferit o imagine foarte evidentă asupra lenjeriei intime. Imaginea a fost surprinsă în timp ce urca treptele către sala de yoga, şi nu a băgat de seamă că ar putea exista martori prin zonă care s-o fotografieze.

Actriţa a anunţat recent că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, în vârstă de 46 de ani. Gwyneth a mărturisit recent, într-un interviu, că ar fi dispusă să mai ofere o şansă căsătoriei.

Actriţa a fost căsătorită cu Chris Martin, liderul trupei Coldplay, timp de 10 ani, divorţul s-a finalizat în 2016 deşi s-au despărţit în anul 2014. Actriţa şi iubitul ei actual, Brad, au lucrat împreună la seriale de succes precum "American Horror Story" şi "Scream Queens".

Mai multe