Gwyneth Paltrow face dezvăluiri incendiare despre Brad Pitt

24 mai 2018 13:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gwyneth Paltrow şi-a amintit de ziua în care Brad Pitt l-a ameninţat cu moartea pe Harvey Weinstein. A sărit să-l bată după ce acesta a hărţuit-o sexual pe ea, pe vremea când erau iubiţi.

Gwyneth Paltrow a făcut recent dezvăluiri incendiare! Ea a spus că Brad Pitt (54 de ani) l-a ameninţat pe producătorul Harvey Weinstein (66 de ani) că îl omoară după ce acesta a hărţuit-o sexual pe ea, pe când era iubita lui.

Gwyneth Paltrow (45 de ani) a povestit cu lux de amănunte îmbrânceala de atunci. Gwyneth Paltrow a povestit cum Brad Pitt a luat foc. Diva avea numai 22 de ani când s-a întâmplat. La acea vreme, ea a fost agresată sexual de Weinstein într-o cameră de hotel. Pe atunci, Gwyneth fusese aleasă de producător să joace rolul principal din filmul „Emma”. De aceea, s-au întâlnit în camera de hotel să discute despre proiect. Weinstein i-a cerut să-i facă un masaj, apoi a agresat-o sexual. După ce a ieşit din hotel, actriţa i-a spus iubitului ei de atunci, Brad Pitt, cele întâmplate. Nervos, Brad l-a izbit de un perete pe Weinstein şi i-a strigat: „Dacă te mai iei vreodată de ea, te omor!” Gwyneth Paltrow a făcut dezvăluirile incendiare pentru prima oară în ziarul “New York Times”.

Mai multe