Gwyneth Paltrow n-a purtat lenjerie intimă la un eveniment: «Să spunem că echipa s-a chinuit să găsească un aparat de ras»

27 aprilie 2013 9:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Desemnată recent cea mai frumoasă femeie din lume de o cunoscută publicaţie americană, o vedetă de la Hollywood a spus povestea din spatele unei gafe vestimentare de la premiera celui mai recent film al ei.

Apariţia lui Gwyneth Paltrow la premiera filmului "Iron Man 3/ Omul de fier 3" a fost departe de a fi privită ca una demnă de titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, acordat recent de editorii revistei People.

Actriţa în vârstă de 40 de ani a purtat o rochie complet transparentă în lateral, de la coapse în jos.

Într-un interviu cu realizatoarea Ellen DeGeneres, Paltrow a recunoscut că ţinuta ei a fost un dezastru şi că s-a simţit umilită, adăugând şi că a avut nevoie de "retuşuri" înainte de a îmbrăca rochia transparentă.

"Eram la un show şi m-am schimbat acolo şi mi-am dat seama că nu pot purta lenjerie. Să spunem doar că toată echipa s-a chinuit să găsească un aparat de ras", a povestit actriţa. "Am ajuns de la cea mai frumoasă femeie la cea mai umilită într-o singură zi".

Mai multe