Gwyneth Paltrow și Pamela Anderson, fără machiaj. Mai arată a dive?

22 ianuarie 2019 18:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nici nu mai seamănă cu apariţiile lor strălucitoare de pe covorul roşu! Gwyneth Paltrow, Julianne Moore şi Pamela Anderson arată ca nişte gospodine oarecare atunci când sunt nemachiate.

Actriţa Gwyneth Paltrow (46 de ani) a fost surprinsă recent de paparazzi în Los Angeles, la întoarcerea dintr-o vacanţă în Mexic. Nu era machiată şi era de nerecunoscut. Vedeta cu o avere de 60 de milioane de dolari nu avea nimic de divă în aspectul ei neîngrijit.

Pe lângă faptul că avea o faţă de femeie veştejită, era şi urât îmbrăcată în pantaloni largi şi o bluză în dungi. Gwyneth a fost în vacanţă în Mexic împreună cu actualul său soţ, Brad Falchuk (47 de ani), şi cei doi copii ai ei, Apple, de 14 ani, şi Moses, de 12 ani, pe care îi are cu muzicianul Chris Martin. 

Actriţa Julianne Moore se ţine bine pentru vârsta ei de 58 de ani. Însă, atunci când nu se machiază, nici nu mai seamănă cu actriţa laureată cu premiul Oscar. Vedeta cu o avere de 50 de milioane de dolari a fost surprinsă recent la New York cu o înfăţişare complet schimbată. Fără farduri, părea o gospodină veselă cu pungi sub ochi şi plină de riduri. Julianne Moore e căsătorită din 2003 cu Bart Freundlich, împreună cu care are doi copii, Caleb, de 20 de ani şi Liv, de 17 ani.

Nici actriţa Pamela Anderson, de 51 de ani, nu arată mai bine nemachiată. De când s-a mutat în Franţa, ca să stea împreună cu iubitul ei, fotbalistul Adil Rami, de 33 de ani, a ajuns de nerecunoscut. El îi cere să nu se mai fardeze şi şi-a pierdut complet farmecul: Pamela, care are o avere de 12 milioane de dolari, nu mai seamănă a divă, nemachiată. 

Mai multe