Hackerii au pus mâna pe poze XXX cu Taylor Swift?

2 februarie 2015 19:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un hacker susţine că a intrat în posesia a şase fotografii nud cu Taylor Swift. Însă cântăreaţa de 25 de ani a declarat că bărbatul minte.

Hacker-ul, care îşi spune "Veri", a declarat că a făcut rost de imagini după s-a uitat prin backup-ul telefonului lui Taylor. El a reuşit să facă rost de backup după ce a spart adresa ei de mail, conform huffintonpost.co.uk.

Veri, care a pretins la un moment dat că e membru al organizaţiei Stat Islamic, s-a lăudat cu imaginile inclusiv pe contul său de Twitter, care a fost suspendat. 

"Am încercat să o contactez pe Taylor de câteva ori, dar nu a vrut să asculte. Aşa fi vrut ca ea să coopereze cu mine, aş fi putut să o ajut în privinţa securităţii ei online", a spus bărbatul. 

Taylor a negat imediat că hacker-ul ar avea poze nud cu ea: "Ai vrea tu! Distracţie plăcută cu Photoshopul pentru că nu ai NIMIC!". 

Hackerul a refuzat să aducă vreo dovadă că are imaginile. El a spus că le va trimite către site-ul TMZ, publicaţie care a refuzat în trecut să publice astfel de imagini. În schimb, a dat publicităţii o discuţie între Taylor şi o prietenă a ei. 

Conform huffingtonpost.co.uk, Veri a mai completat că dacă nu va vinde imaginile, le va păstra pentru el sau le va şterge, aşa că se pare că Taylor nu pare a avea motive de îngrijorare.

Mai multe