Halle Berry și-a serbat iubitul

9 martie 2021 15:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Halle Berry l-a serbat pe iubitul ei, Van Hunt, care a împlinit recent 51 de ani. ”Aș fi vrut să te fi cunoscut mai demult”, i-a scris ea pe o rețea socială.

Actrița Halle Berry (54 de ani) l-a serbat pe iubitul ei, Van Hunt. Ea a postat o poză pe o rețea socială în care sunt îmbrăcați asemănător pentru a marca aniversarea cântărețului. Cei doi sunt împreună de mai multe luni. Deja, Van Hunt i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Halle, Maceo, în vârstă de 7 ani, și Nahla, de 12 ani. Halle Berry recunoaște că este îndrăgostită lulea de Van Hunt. În septembrie vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Actrița a spus că artistul a învățat-o din nou să iubească și să se iubească pe ea însăși.

A fost căsătorită de 3 ori

Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. Nu are nici un rid şi are o siluetă perfectă, fiindcă are mai mult timp să aibă grijă de ea. Halle zice că după divorţ s-a apucat de box, sport care o ajută să se menţină tânără şi înfloritoare. Actriţa cu o avere de 90 milioane $ a fost căsătorită de trei ori cu David Justice, între 1993 şi 1997, Eric Benét, între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez, din 2013 până în 2016. Ea a mai avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Din relaţia cu Aubry o are pe Nahla. Din căsnicia cu Martinez îl are pe Maceo. Halle Berry și-a serbat recent iubitul.

Mai multe