«Hannah Montana» s-a măritat în secret?

28 decembrie 2012 16:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a  căsătorit,  în familie, de Crăciun! Asta a lăsat să se înţeleagă Miley Cyrus, când a postat pe Internet fotografii în care iubitul ei, Liam Hemsworth, poartă verighetă. Şi ea a fost văzută cu o verighetă identică pe deget.

Cunoscută datorită rolului principal din serialul "Hannah Montana",Miley Cyrus şi-a petrecut Crăciunul împreună cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth (22 de ani), în familie.

Cu această ocazie, cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut fotografii cu bradul, pe care le-au postat pe Internet ca să le vadă fanii. Aşa a apărut zvonul că s-au căsătorit deja, fiindcă el are pe degetul inelar de la mâna stângă un inel care seamănă izbitor cu o verighetă.

De câteva zile, apropiaţii au observat şi pe mâna ei stângă un inel similar, potrivit presei americane. Deocamdată, Miley şi Liam nu au confirmat oficial că şi-au unit destinele. Potrivit bârfelor, "Hannah Montana" i-ar fi făcut cadou inelul iubitului cu ocazia Crăciunului.

Click! spune

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au "lipit" în 2009, în timp ce turnau împreună pentru filmul "Ultimul cântec".

În august 2010, Miley şi Liam au anunţat că s-au despărţit. O lună mai târziu ei au apărut din nou împreună. În noiembrie 2010, s-au despărţit iar pentru o perioadă. În 2012, şi-au reluat relaţia şi, la 6 iunie, au anunţat că s-au logodit.

Mai multe