Harrison Ford merge doar cu proteză, dar nesocoteşte recomandările medicilor

1 iulie 2014 21:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Harrison Ford parcă-i un catâr! Actorul de 71 de ani refuză să stea “pe tuşă”, deşi luna trecută şi-a rupt piciorul la filmări şi va trebui să facă o pauză de două luni.

Nici dacă-i pică un meteorit în cap, Harrison Ford nu poate fi ţinut departe de platourile de filmare. La două săptămâni după ce şi-a zdrobit glezna la filmările francizei “Războiul stelelor” şi a fost operat la picior, actorul în vârstă de 71 de ani n-a suportat gândul că va trebui să se chinuiască patru luni în cârje. Starul, care are în conturi 210 milioane de dolari, s-ar întoarce la muncă şi-n patru labe! Însă a preferat o proteză din metal, care dă bine în poze şi îi uşurează deplasarea.

În ciuda recomandărilor medicilor, de a face o pauză de 8 săptămâni, veteranul Ford pare determinat să reia filmările şi exersează din timp mersul pe două picioare. Actorul a insistat ca soţia sa, Calista Flockhart, de 49 de ani, să-l lase pe cont propriu şi a trimis-o în vacanţă cu fiul lor Liam de 13 ani. Luna trecută, Harrison Ford a ajuns de la filmări direct pe patul de spital. El a fost grav rănit, după ce uşa navei spaţiale “Millennium Falcon” s-a desprins, zdrobindu-i glezna.

Mai multe