Harrison Ford nu o să moară în patul lui

19 august 2015 22:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La cinci luni după ce a văzut moartea cu ochii, Harrison Ford (73 de ani) s-a întors la manşă. Paparazzi l-au surprins când îşi repara singur elicopterul şi apoi se ridica în aer cu el. Nici un mecanic nu a mai apucat să-l verifice înainte.

Un lucru este sigur, Harrison Ford nu vrea să moară în patul lui. La doar câteva zile după încheierea anchetei cu privire la cauzele accidentului din 5 martie 2015, când a căzut cu avionul PT-22 la câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul din Santa Monica, California, Harrison Ford repetă greşeala. Îşi repară singur aparatul de zbor şi apoi se ridică de la sol cu el fără să mai ceară verificări suplimentare din partea unui mecanic.

Investigatorii au descoperit că PT-22 pilotat de Ford în ziua când era să îşi piardă viaţa avea o problemă mecanică şi au mai descoperit că până la data producerii incidentului, cel care făcuse toate reparaţiile a fost chiar îndrăgitul Indiana Jones.

Nu a făcut acest gest pentru că e zgârcit. Are în conturi peste 210 milioane de dolari, ci din pasiune pentru motoarele aparatelor de zbor. 

Ford e dependent de zbor şi se bucură de toată susţinerea soţiei lui Calista Flockhart (50 de ani). După ce l-au recuperat dintre fiarele contorsionate scalpat, cu umărul rupt, leziuni la şold şi picioare medicii au spus că e un miracol că mai trăieşte. Harrison Ford este pilot din 1990 şi are peste 10.000 de ore de zbor.

5 martie 2015

Ford cade cu avionul la 7 minute de la decolare, de la o înălţime de 300 de metri. Aterizează forţat pe un teren de golf pentru că motorul avionului construit în 1944 nu putea accelera mai mult de 135 km/h.

Mai multe