Heather Locklear, internată la psihiatrie după ce a ameninţat că se sinucide

19 iunie 2018 12:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heather Locklear (56 de ani), cunoscută publicului larg pentru rolul din “Melrose Place”, a fost a fost internată într-o clinică de psihiatrie, după ce a amenințat că se împușcă. Motivul? Actriţa îşi suspecta iubitul de infidelitate.

În weekend, actriţa a suferit o criză de nervi, iar părinţii ei au mers imediat la vila acesteia din Los Angeles. Heather bănuia că logodnicul ei, Chris Heisser, o înşeală.

Blonda căuta disperată o armă şi striga că vrea să se sinucidă. Atunci când părinţii au încercat să o liniştească, Heather şi-a strâns mama de gât şi şi-a lovit tatăl, scrie Daily Mail.

Aceştia au alertat autorităţile, iar actriţa a ajuns la spital înainte de a-şi face rău. Heather Locklear a fost transportată la spital, pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Heather Ledger a mai încercat să se sinucidă

În anii '90, blonda era pe val şi era una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. A urmat o perioadă sumbră pentru Heather, care a căzut în patima alcoolului. În 2008, vedeta suferea de anxietate şi depresie şi a încercat pentru prima dată să-şi ia viaţa. Patru ani mai târziu, actriţa ajungea iar la spital după ce a înghiţit mai multe pastile şi a băut alcool.

Dependentă de alcool, droguri şi pastile

Heather Locklear a fost internată de cinci ori într-o clinică de reabilitare, pentru a-şi trata dependenţa de alcool, droguri şi pastile. Ultima dată a ajuns la un centru de reabilitare în ianuarie 2017.

Arestată pentru că şi-a bătut iubitul

La sfârşitul lui septembrie, actriţa a fost arestată în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, dar şi din cauza unei agresiuni comise asupra unui poliţist. Cel care a făcut anunţul privind arestul actriţei a fost şeriful comitatului Ventura. Potrivit acestuia victima agresiunii a fost logodnicul artistei, Chris Heisser , Celebra actriţă a agresat şi un poliţist, atunci când a fost întrebată despre cele întâmplate. Vedeta americană a fost între timp eliberată pe cauţiune, iar iubitul a iertat-o.

Mai multe