Heidi Klum arată fabulos la 44 de ani! Modelul a «incendiat» plaja din California

18 octombrie 2017 13:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heidi Klum a încins din nou imaginaţia bărbaţilor. Supermodelul ajuns la 44 de ani a pozat în costum de baie şi arată incredibil.

Are propria linie de lenjerie intimă, se pregăteşte să lanseze cea de-a doua linie vestimentară creată împreună cu Lidl şi mai nou scoate pe piaţă şi o super colecţie de costume de baie.

Nimeni şi nimic nu-i stă în cale frumoasei germance. Heidi e topmodel, actriţă, femeie de afaceri, designer şi producătoare de televiziune.

Modelul german este şi mamă a patru copii, iar recent s-a despărţit de tinerelul Vito Schabel (31 de ani). Şi bine a făcut, pentru că în septembrie poliţiştii l-au prins în timp ce vindea droguri la o orgie sexuală, organizată în deşert.

N-a stat să-l plângă, ci s-a concentrat pe afacerile care îi aduc milioane de euro în conturi. Heidi, care a fost unul dintre „îngeraşii” Victoria’s Secret timp de 13 ani, a lansat o colecţie de costume de baie.

Pentru că arată incredibil de bine, vedeta de 44 de ani este imaginea colecţiei. Ea a realizat un shooting incendiar pe o plajă din Santa Monica, California.

Blonda şi-a etalat trupul fără cusur, iar imaginile circulă deja pe Internet spre încântarea internauţilor. Abdomen plat, braţe tonifiate şi picioare interminabile. Heidi a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai sexy modele din lume.

Mai multe