Heidi Klum, o zeiță modernă! A reinterpretat o pictură celebră într-un pictorial incendiar

12 ianuarie 2018 9:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heidi Klum pozează dezbrăcată din nou, la scurt timp după ce imaginile cu ea la duș au făcut înconjurul lumii și au fost văzute de milioane de oameni. Fostul fotomodel a pozat pentru clipul de promovare al emisiunii Germany's Next Top Model ( Următorul top model al Germaniei), recreând faimoasa pictură a lui Boticelli, "Nașterea lui Venus".

Heidi Klum a reinterpretat pictura lui Boticelli în maniera caracteristică, pozând cât mai sexy și cu cât mai puține haine pe ea. Fotomodelul este înfățișat stând într-o scoico și ținând în mână o perlă. Sânii sunt acoperiți de brațele cu care susține perla. Fotografia seamănă izbitor cu poziția pe care o adoptă zeița Venus în lucrarea lui Boticelli, iar Heidi îi conferă un plus de senzualitate. Vedeta a împrtășit fotografia cu prietenii virtuali de pe Instagram pentru a promova un nou sezon al unei emisiuni care are ca principal scop găsirea unei tinere cu potențial de a deveni fotomodel internațional, prezent pe cat walk-urile din Milano sau Paris, informează thesun.co.uk.  Heidi este unul dintre membrii juriului în cadrul emisiunii și își folosesște experiența vastă în industria modei pentru a acorda concurentelor cele mai bune sfaturi.

În ciuda faptului că are 44 de ani, Heidi nu renunță la petreceri și la comportamentul extrovertit și tineresc. Recent, ea a fost surpinsă alături de una dintre meodele momentului, Emily Ratajkowski, la petrecerea care a avut loc după decernarea Globurilor de Cristal. Cele două au dansat și, la un moment dat, și-au manifestat simpatia reciprocă, oferindu-și un pupic. Mai mult decât atât, Heidi nu pare să dorească să renunțe la pictorialele sexy prea devreme. În urmă cu aproximativ o lună a declarat că pasiunea pentru nudism circulă în familia ei și că are de gând să pozeze nud până când se va pensiona. 

Mai multe