Heidi Klum, regina costumelor de Halloween! Top cu cele mai inedite transformări

17 octombrie 2016 16:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Heidi Klum (43 de ani) este fără doar şi poate regina costumelor de Halloween. Tocmai pentru că iubeşte atât de mult această sărbătoare, blondina organizează an de an o petrecere tematică, unde îşi uimeşte invitaţii cu transformările sale. Suntem curioşi cu ce o să ne mai surprindă anul ăsta, dar până atunci să vedem un top cu cele mai spectaculoase costume de Halloween.

În 2015 s-a transformat în Jessica Rabbit

Anul trecut, modelul s-a costumat în Jessica Rabbit, un celebru personaj de desene animate din anii ’90. Ca să fie cât mai sexy, Heidi a folosit un bust artificial foarte generos.

Fluture multicolor în 2014

Klum s-a îmbrăcat într-un costum de fluture şi nimeni nu a putut ghici că este ea deoarece costumul i-a ascuns până şi ultimul centimentru de piele.

În 2013 a fost bătrânică

Cea mai şocantă transformare a fost la o petrecere de Halloween din 2013, organizată tot de ea, unde s-a costumat într-o bătrânică.

În 2012 a vrut să fie Cleopatra

Datorită dezastrului cauzat de Uraganul Sandy, Heidi a anulat petrecerea de Halloween. Totuşi, dacă evenimentul ar fi avut loc, gazda ar fi întruchipat-o pe Cleopatra.

În 2011 s-a deghizat în cadavru

Heidi Klum s-a deghizat într-un cadavru care a fost jupuit de piele şi şi-a făcut apariţia la petrecere pe o targă. Pentru a arăta în acest fel, Heidi a cheltuit în jur de 5.000 de dolari şi şi-a petrecut o zi întreagă la machiaj.

Robocop feminin în 2010

Un extraterestru sau un Robocop feminin? Nici noi nu ştim exact! Doar la picioroangele ataşate s-a lucrat câteva luni.

În 2009 s-a costumat în pasăre

Costumul din pene negre îmbrăcat în 2009 a transformat-o pe Heidi într-un corb veritabil.

Zeiţa Kali în 2008

În 2008, Heidi a îmbrăcat un costum de zeiţă hindusă. Ea a întruchipat-o pe Kali, divinitate a morţii şi întunericului şi una dintre soţiile zeului Shiva. Nu au lipsit craniile, sângele, mâinile multiple şi capul retezat ostentativ.

Mai multe