Helen Mirren a făcut senzație la Cannes! Actrița de 73 de ani și-a vopsit părul roz

19 mai 2019 11:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Helen Mirren (73 de ani) a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes, sâmbătă (18 mai). Excentrica actriță a apărut cu o nouă culoare de păr, care o prinde de minune.

Helen Mirren și-a vopsit părul într-o culoare roz-pal. Legendara actriță și-a prezentat podoaba capilară, la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film Internațional de la Cannes, la premiera peliculei „The best years of life”.

Starul de 73 de ani nu își arată nicio clipă vârsta și nu o veți vedea niciodată îmbrăcată în culori sobre. Pentru acest eveniment important, Helen Mirren a optat pentru o rochie Elie Saab foarte strălucitoare, de culoare roz-auriu, cu un decolteu still „bardot” și o trenă transparentă. Aceeași tematică roz a păstrat-o și pentru machiaj, iar ca accesorii Helen a purtat doar o pereche de cercei argintii și un inel. 

Cum s-a hotărât Helen Mirren să-și facă părul roz

Helen Mirren s-a decis să își facă părul roz după ce s-a uitat la show-ul reality  America's Next Top Model, potrivit tabloidului britanic Mirror

„Sunt obsedată de America’s Top Model . Am văzut o fată care avea părul roz și mi-am dat seama că iese repede din păr. Acum era cu părul roz, iar cinci zile mai târziu era complet altfel. Mi s-a părut atât de cool! Mi-am zis că trebuie să încerc și eu asta”, a mărturisit actrița. 

Citește și

Helen Mirren, frumusețe fără bătrânețe. De ce nu-i plăcea cum arăta când era tânără

Helen Mirren: „Eram fata plinuță, cu multe coșuri, care visa să devină star la Hollywood“

Mai multe