Helen Mirren, lecție de stil la 73 de ani. Într-o rochie verde neon la premiera ”Fast and Furious”

24 iulie 2019 16:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Greu de găsit o actriță care să-și poarte cu mai multă grație vârsta decât britanica Helen Mirren. Actrița de 73 de ani a oferit încă o dată o adevărată lecție de stil la premiera londoneză a filmului ”Fast & Furious: Hobbs & Shaw”. Helen Mirren a ales o rochie verde neon cu imprimeu floral roz.

Helen Mirren a strălucit pe covorul roșu de la cinematograful Curzon Mayfair, marți seara, la premiera celui mai recent film din seria ”Fast and Furious”, alături de Jason Statham și Vanessa Kirby.

Actrița a ales o rochie verde neon, cu mâneci trei sferturi, centură din același material și decolteu bărcuță, modelul Lovebird de la Eponine, cu prețul de vânzare 565 de lire sterline. Helen și-a accesorizat ținuta cu un clutch și pantofi roz, perfect asortați cu imprimeul floral al rochiei.

Și la capitolul bijuterii, Helen Mirren a fost imperială. Actrița a ales o pereche de cercei cu diamante albe și roz, de la David Morris, și un inel cu diamante de la același creator londonez. Cochetă ca întotdeauna, Helen și-a asortat rujul și oja cu rochia, alegând o nuanță delicată de roz. ”Sunt obișnuită să mă fardez singură și chiar îmi place. Îmi place să mă așez în fața oglinzii mele uriașe și să mă fardez. Secretul e să te uiți la tine de la o oarecare distanță și să iei în calcul faptul că cei mai mulți oameni se uită la tine de la o anumită distanță. Dacă te uiți prea de aproape, ajungi să fii obsedat de detalii”, a explicat actrița într-un interviu mai vechi.

Citește și:

7 actori celebri despre care nu știai că au jucat în filme porno

Helen Mirren: „ Aș vrea să îmi pot trăi viața la fel ca personajul pe care îl interpretez"

Mai multe