Helen Mirren, secretele tinereţii la 76 de ani. Nu a apelat niciodată la bisturiu
A făcut furori pe covorul roşu! Helen Mirren a purtat un costum de damă mulat pe corp şi a avut un machiaj care i-a pus în evidenţă ochii şi a întinerit-o cu cel puţin 30 de ani.
Actriţa Helen Mirren, în vârstă de 76 de ani, a strălucit recent la gala L’Oréal din capitala franceză, Paris. Vedeta, care are o avere de 100 de milioane de dolari, se păstrează foarte bine, deşi mai are numai patru ani până să devină octogenară.
Ea a dezvăluit ce face pentru ca să ţină la distanţă bătrâneţea. În primul rând are grijă la machiaj, ”Trebuie mult ruj. Asta face să-ţi strălucească faţa”, a povestit celebra actriţă.
Sare peste micul dejun ca să nu se îngraşe
Vedeta britanică, laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a II-a, în filmul ”The Queen”, spune că arată atât de bine, fără să fi apelat la bisturiu, pentru că duce o viaţă sănătoasă.
Nu face cine ştie ce sacrificii, nu se epuizează la gimnastică. Mănâncă ciocolată neagră şi bea câte un pahar cu vin pe zi. Renunţă la micul dejun pentru că este convinsă că asta o ajută la scăderea în greutate. Face acest lucru de la vârsta de 40 de ani. ”Este suficient să beţi dimineaţa puţină apă caldă. Cu cât înaintăm în vârstă, avem nevoie de mai puţine calorii. Dacă nu luăm micul dejun, nivelul de insulină scade, corpul eliberează hormoni care ajută la scăderea depozitelor de carbohidraţi şi grăsimi”, a spus actriţa, precizând că acesta este unul dintre secretele sale.
De asemenea, vedeta spune că evită carbohidraţii. ”Dintre carbohidraţi, trebuie să optăm mai ales pentru orezul brun şi quinoa”, a explicat ea.
Helen Mirren este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford (76 de ani) din anul 1997.
Sharon Stone nu îmbătrâneşte
Actriţa vârsta de 63 de ani. Ea a uluit recent cu aspectul său tineresc, în Franţa, când un sân i-a ieşit la iveală din rochie, din greşeală. Vedeta, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a povestit că se menţine incredibil de bine datorită unei diete prescrise de nutriţionistul canadian Rick Gallop.
Aceasta constă în consumarea cu precădere a alimentelor cu indice glicemic scăzut, cum ar fi morcovi cruzi, varză, roşii, broccoli, mere, prune, quinoa. Evită dulciurile, mănâncă doar ciocolată neagră, a înlocuit cafeaua cu ceaiul verde. Face exerciţii fizice uşoare şi terapie prin dans.