Helen Mirren vorbeşte despre decizia de a poza nud la 65 de ani

30 iunie 2010 22:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În urma deciziei curajoase de se lăsa fotografiată nud la 65 de ani, Helen Mirren a fost subiect de dezbatere pentru mulţi critici.

Actriţa însă nu pare a fi deloc deranjată de părerea celor din jur. "Mi-au plăcut fotografiile pentru că sunt dezbrăcată în adevăratul sens al cuvântului. Am folosit foarte puţin machiaj, nu au existat lumini, ci doar bliţul aparatului de fotografiat.

Este simplu şi real. Asta a fost intenţia fotografiilor", a explicat Helen Mirren într-un interviu, când i s-a adus la cunoştinţă că anumite persoane au fost deranjate de îndrăzneala sa.

În plus, ea susţine că nu a existat nici măcar o clipă intenţia ca pictorialul nud să transmită sexualitate. "Pozele nu sunt destinate să fie privite ca fiind sexy. Chiar dacă sună ciudat, eu cred că sexul şi nuditatea sunt două lucruri diferite. Uneori, nuditatea este sexy, într-adevăr, iar alteori nu. Uneori, eşti mult mai sexy îmbrăcat decât dezbrăcat. Cred că oamenii au tendinţa de a face confuzie între cele două noţiuni", a adăugat Helen.

Vezi şi:

Actriţa Helen Mirren a pozat goală la 65 de ani! FOTO - VIDEO

Helen Mirren, premiată la Roma

Mai multe