Helena Bonham Carter ne-a obișnuit cu ținutele ciudate, dar asta le întrece pe toate

17 mai 2020 21:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa britanică Helena Bonham Carter (53 de ani) i-a lăsat cu gura căscată pe paparazzii care au surprins-o ieşind dintr-un centru comercial londonez.

Îmbrăcată în multe culori, cu părul în mii de direcţii şi o ditamai bucata de pepene în mâini, Carter a ţopăit precum o căprioară până la maşina ei când s-a simţit fotografiată. Actriţa, care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, a asortat fusta fucsia cu eşarfa verde în picăţele roşii, cu puloverul bleu şi bluza galbenă. Paporniţa albă se potriveşte de minune cu geaca de fâş neagră şi ghetele sport. Apariţia şocantă are loc la doar o săptămână după ce Helena Bonham Carter a povestit că producătorul pervers Harvey Weinstein i-a propus să îi facă un masaj la gât şi a încercat să o seducă în urmă cu mai mulţi ani.

Click! spune

Helena Bonham Carter s-a născut la 26 mai 1966, în Londra. A debutat în 1983 şi a fost nominalizată de mai multe ori la Oscar, după ce a câştigat premiul BAFTA. A fost măritată cu Tim Burton între 2001 şi 2014, şi înainte, cu Kenneth Branagh (1994-1999). Are o avere de 30 de milioane de dolari şi locuieşte în Londra cu cei doi copii pe care îi are cu Burton.

Mai multe