”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Cei mai buni bucătari gătesc pentru Andreea Raicu, Victor Slav și Carmen Brumă

21 aprilie 2015 13:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jurații de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales luni seară pe cei mai buni cinci dintre concurenții din acest sezon. Ei vor găti marți seara pentru numeroase vedete, printre care Andreea Raicu, Victor Slav, Carmen Brumă, Bogdan Vlădău și Bianca Ioniță.

Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au primit jachete negre la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Cei cinci bucătari au izbucnit în plâns în momentul în care au primit tunicile negre mult dorite. Semn al trecerii într-o altă etapă a concursului, tunicile negre sunt un motiv de mândrie pentru toți și un semn al recunoașterii celor trei chefi. Fiecare dintre cei cinci concurenți de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” se află acum cu un pas mai aproape de marea finală și este un posibil câștigător al celui de-al doilea sezon.  

Marți seara, de la 20.30, la masa ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vor mânca multe vedete din televiziune, muzică, modeling sau sport. Printre invitații celor trei chefi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu - se vor numărăra Andreea Raicu, Victor Slav, Carmen Brumă, Bogdan Vlădău sau Bianca Ioniță, iar cererile lor gastronomice vor fi cât se poate de surprinzătoare. Cei cinci concurenți ajunși în această etapă a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vor demonstra că merită să meargă mai departe și că au stofă de chefi.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Copiii intră în bucătărie

Cei mai talentați chefi juniori își vor face apariția marți seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În vârstă de 12 și 14 ani și cu o mare pasiune comună, bucătăria, cei patru mici invitați vor să-i uimească pe toți cu farfuriile pe care le vor pregăti. Iar provocarea pentru concurenți va fi să prezinte la jurizare două feluri de mâncare – unul principal și un desert – care le amintesc de copilărie, două preparate cu care erau ei răsfățați atunci când erau copii, dar, în același timp, reinterpretate și aduse la standardele bucătăriei de top din 2015. Cei trei chefi ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” vor fi ajutați să jurizeze farfuriile concurenților de cei patru mici bucătari. 

Mai multe