Hugh Jackman, de nerecunoscut după ce s-a bărbierit!

18 august 2016 10:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Toată lumea îl ţine minte cu barbă, privire sălbatică, pachet de muşchi şi atitudine războinică. Însă recent ce să vezi: „Omul Lup” din filmul „X Men” s-a transformat îmntr-un mieluşel. Cel puţin aşa se comportă Hugh Jackman (47 de ani) când e de braţ cu soţia lui Deborra-Lee Fumes (60 de ani).

Hugh Jackman care are o avere estimată la peste 150 de milioane de dolari, s-a retras ca în fiecare an în luna august, în ţara natală, Australia. Mare iubitor de sporturi acvatice el a fost surprins miercuri, 17 august, luptându-se cu valurile pe plaja Bondi. La orele amiezii, soţia lui Deborra-Lee şi-a făcut apariţia la plajă.

Brusc, Wolverline din franşiza „X Men” şi-a ascuns gharele şi colţii şi a devenit un „mieluşel” ascultător.

Cei doi s-au plimbat câteva minute pe faleză şi, culmea, în afară de paparazzi nimeni nu l-a recunoscut pe actorul cunoscut pentru rolurile sale din „Real Steel”, 2011, „Les Miserables”, 2012 şi evident „The Wolverline”, 2013.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996. Din cauză că Deborra a pierdut mai multe sarcini şi nu a mai putut rămâne însărcinată, ei au adoptat doi copii pe care îi iubesc la pe lumina ochilor: Oscar Maximillian, de 16 ani şi ava Eliot, de 11 ani

Mai multe