Hugh Laurie a primit o stea pe «Aleea Celebrităţilor» din Hollywood

26 octombrie 2016 14:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cea de-a 2.593 stea de pe Walk Of Fame a fost primită de carismaticul actor Hugh Laurie. Ceremoni a avut loc marţi, la Hollywood.

Hugh Laurie, actorul britanic devenit cunoscut pe plan mondial datorită celebrului serial "Dr House", şi-a inaugurat marţi steaua pe celebrul Walk of Fame din Hollywood (Los Angeles), potrivit The Guardian.

“Am 57 de ani şi am avut o viaţă extraordinar de norocoasă de la început până la sfârşit şi aproape că mă aştept în fiecare zi să-mi cadă în cap un pian pentru a echilibr acest mare noroc”, a declarat actorul, la inaugurarea stelei cu prilejul unei ceremonii desfăşurate la Los Angeles.

Pentru interpretarea personajului “Dr House”, Hugh Laurie a câştigat două premii Golden Globe în 2006 şi 2007 şi a fost de şapte ori nominalizat la Emmy.

Îmbrăcat într-un costum negru, cu o cravată verde şi purtând în picioare şosete imprimate cu steagul britanic Union Jack, Hugh Laurie s-a declarat privilegiat că face parte dintr-o industrie care uneori schimbă viaţa oamenilor din această lume.

“Am pierdut şirul tinerilor pe care i-am întâlnit şi care mi-au mărturisit că s-au înscris la medicină datorită serialului “Dr House”, a mai spus el.

Mai multe