Hulk Hogan câștigă 115 milioane $ după ce a făcut sex cu soția unui prieten

19 martie 2016 20:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Luptătorul Hulk Hogan va primi 115 milioane de dolari după ce a câștigat un proces împotriva unui tabloid. Acesta publicat un material video în care Hogan făcea sex cu soția unui prieten. Luptătorul a simțit că i-a fost încălcat dreptul la intimitate și-a intentat un proces împotriva tabloidului.

Luptătorul Hulk Hogan, pe numele său adevărat, Terry Bollea (62 de ani), a câștigat un proces împotriva tabloidului Gawker care a publicat pe internet un material video în care acesta întreținea relații sexuale cu soția unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, potrivit Reuters. Procesul a durat în jur de șase ore, dar a câștigat 60 de milioane de doalari pentru daune morale și 55 de milioane de dolari pentru daune financiare.

În momentul în care a fost anunțat rezultatul deliberărilor, Hogan a izbucnit în plâns. „Aceasta este o victorie pentru toți cei care își au violată intimitatea”, e declarat luptătorul. Juriul format din doi bărbați și patru femei au ajuns la concluzia că intimitatea lui Hogan a fost încălcată, iar acest lucru i-a cauzat suferință emoțională și daune financiare.

Avocatul wrestlerului a menționat faptul că Hogan nu a fost contactat de tabloidul Gawker și a publicat fără acordul său materialul video de un minut și 41 de secunde care i-a încălcat intimitatea. „Sunt extraordinar de mulţumiţi de verdict. Credem că reprezintă o declarare a dezgustului public faţă de invazia intimităţii camuflată ca jurnalism“, a afirmat un purtător de cuvânt al echipei de avocați.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe