I-a dat papucii Madonnei

28 februarie 2013 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Povestea de iubire dintre cântăreaţa Madonna şi tinerelul Brahim Zaibat s-a terminat. Dansatorul a pus capăt relaţiei lor de aproape doi ani supărat că diva se arată fanilor aproape  goală.

Succes în carieră, ghinion la bărbaţi! Asta s-ar putea spune despre Madonna (52 de ani), care a fost din nou părăsită de un iubit tinerel. Este vorba de astă dată de Brahim Zaibat (24 de ani), care i-a dat papucii recent, potrivit "Examiner".

Dansator şi fotomodel francez, tinerelul i-a reproşat iubitei mai în vârstă că transmite fanilor poze în care apare tot mai provocatoare, ba chiar aproape în pielea goală. Înainte de despărţire, el a ameninţat-o că o să-i blocheze accesul la Internet pentru ca să nu mai facă publice astfel de fotografii.

Diva e la pământ după ce a fost abandonată, susţine o sursă apropiată. Nu demult, "New York Daily News" anunţa că Zaibat a cerut-o de soţie, dar ea nu i-a dat un răspuns, fiindcă nu voia să se grăbească. "El a preferat să nu mai trăiască în umbra unei personalităţi puternice", a adăugat sursa mai sus citată.

O altă despărţire şocantă este cea a actriţei Tori Spelling (39 de ani), cunoscută din serialul "Beverly Hills 90210", care se pregăteşte de un divorţ de 300 de milioane de dolari. Mariajul ei cu Dean McDermott s-a sfârşit din cauza obsesiei lui pentru pornografie.

Madonna nu e la prima experienţă tristă cu iubiţii mult mai tineri. În 2009, pe când avea 50 de ani, ea s-a cuplat cu fotomodelul Brazilian Jesus Luz, care avea 22 de ani. Acesta i-a dat papucii un an mai târiu. Cântăreaţa are o fiică, Lourdes, de 16 ani, din relaţia cu fostul antrenor personal, Carlos Leon, şi un băiat, Rocco, de 12, din căsătoria cu regizorul Guy Ritchie, care a durat între 1999-2008.

Mai multe