I-a lăsat mască pe toţi! Cine-i blonda care şi-a făcut apariţia fără chiloţi la un eveniment

13 noiembrie 2017 12:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost petrecere mare în weekend, într-un club din Essex, Marea Britanie. Prezentatoarea Sophie Kasaei (28 de ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar cele mai cunoscute starlete din regat au făcut coadă la uşa pub-ului.

De departe, cea mai sexy apariţie a fost cea a lui Amber Turner (24 de ani). Blondina cunoscută pentru apariţiile din reality show-uri, dar şi din serialul Towie, a lăsat audienţa cu gura căscată atunci când a intrat în club.

Blondina a ales o rochie mulată, cu o crăpătură imensă pe picior. Însă nu rochia sexy i-a uimit pe petrecăreţi, ci faptul că tânăra nu purta chiloţi.

Lipsită de inhibiţii, Amber a păşit mândră prin faţa fotoreporterilor aflaţi în faţa clubului. Blonda şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale argintii şi un clutch.

Bronzată şi cu forme voluptoase, Amber arăta spectaculos în rochie albastră. Şliţul din faţă se termina undeva la nivelul abdomenului, dezvelindu-i complet piciorul şi scoţând în evidenţă faptul că nu purta lenjerie intimă.

Nu ştim dacă blondina a ieşit pe ringul de dans, însă dacă a făcut-o le-a oferit cu siguranţă imagini incendiare celor prezenţi.

Mai multe