I-a trimis lui Buffy, vânătoarea de vampiri, poza asta! Ce a urmat e demn de Cascadorii Râsului

20 decembrie 2017 12:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cine nu crede în coincidenţe fericite înseamnă că a trăit degeaba! Americanca Charlyn Willis, de 28 de ani, a vrut să le trimită prietenelor poza cu inelul de logodnă pe care tocmai l-a primit de la iubitul ei. A greşit însă contul şi poza a ajuns la Sarah Michelle Gellar (40 de ani).

Asta da surpriză plăcută! Charlyn Willis, de 28 de ani, a încercat să îi trimită cea mai fericită poză din viaţa ei surorii ei şi celorlalţi membri din familie, dar, din cauza emoţiei, a greşit contul. „Uite ce mi-a dăruit Dennis (iubitul ei)!”, a notat Willis care nu o cunoştea personal pe actriţa care a jucat în serialul de succes „Buffy, vânătoarea de vampiri”.

Surprinsă, actriţa care este măritată cu actorul Freddie Prinze Jr. (41 de ani) şi au împreună doi copii, a distribuit pe pagina ei de Facebook mesajul şi poza. „Charlyn s-a logodit ieri, însă în loc să îi trimită surorii ei poza, mi-a trimis-o mie. Să o felicităm din suflet cu toţii”, a punctat Sarah. Când a realizat greşeala tânăra de 28 de ani, i-a mulţumit actriţei că a făcut-o celebră pe plan internaţional şi... a invitat-o la nuntă, atât pe ea cât şi pe soţul ei Freddie. Nunta va avea loc în 2018 în Savannah, Georgia.

După postarea actriţei, 12.000 de oameni şi-au exprimat intenţia de a fi şi ei prezenţi la fericitul eveniment. Viitorii miri au rămas muţi de bucurie...

Mai multe