I-o fi interzis soţul să se dezgolească? Emily Ratajkowski, aşa cum rar o vedem

1 martie 2018 15:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Emily Ratajkowski, vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume, s-a cuminţit. Dacă până acum ieşea din casă în cele mai sexy ţinute şi umplea Instagramul cu fotografii în care apărea goală, acum şatena se îmbracă până în gât.

I-o fi interzis soţul să se dezgolească? Nu ştim, însă ultima apariţie a şatenei i-a dezamăgit pe fanii care erau nerăbdători să-i admire bustul generos. Emily (26 de ani) a fost fotografiată recent în timp ce ieşea dintr-un restaurant celebru, din Los Angeles.

Şatena purta blugi, cizme cu toc şi un sacou strâns în talie. Deşi părea că nu poartă nimic pe sub sacou, Emily l-a strâns atât de tare încât abia i se zăreau doi centimetri de piele.

Este prima apariţie a vedetei după ce a anunţat pe Instagram că s-a căsătorit cu actorul Sebastian Bear-McClard. Nu ştim dacă el e cel care a pus-o să se acopere, însă fanii tânjesc după vechea Emily.

Şi-n fotografiile postate pe Instagram alături de Sebastian, Emily este îmbrăcată până-n gât şi poartă o pălărie imensă pe cap.

Mai multe