Iat-o pe Lindsay Lohan goală!

11 decembrie 2011 14:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Numărul din decembrie al revistei Playboy din SUA, care o are pe copertă pe Lindsay Lohan şi va apărea săptămâna viitoare, a ajuns pe Internet.

Un exemplar al revistei a fost furat dintr-un calculator, iar pictorialul complet cu Lindsay Lohan a ajuns pe un site de partajare de fişiere din Rusia.

Fox News a reuşit să stea de vorbă cu hackerul care a furat revista.

Actriţa s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

"Am descărcat 200 de fişiere separate, fiecare conţinând o pagină a revistei. Apoi, le-am pus cap la cap şi am creat o copie digitală a revistei", a declarat hackerul, care a refuzat să-şi decline identitatea.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a scris vineri dimineaţă, pe Twitter, că numărul din decembrie va fi lansat mai repede, din cauză că acesta a ajuns pe Internet, notează Fox News.

Hackerul a declarat că a găsit paginile revistei pe un site de partajare de fişiere, dar că nu ştie de unde provine revista.

"Tot ce mă interesează este că am găsit-o", a declarat sursa. Lindsay Lohan, care ar fi primit în jur de un milion de dolari pentru a poza în Playboy, apare, pe coperta revistei, într-o postură care aminteşte de Marilyn Monroe.

Săptămâna viitoare, Lohan urma să apară în emisiunea moderată de Ellen DeGeneres, pentru a prezenta revista.

Mai citeşte:

Lindsay Lohan şi Kim Kardashian, bătute de iPhone în topul căutărilor pe Internet

Lindsay Lohan a primit aprobare să pozeze în Playboy înainte de a intra după gratii

Lindsay Lohan, filmată în timp ce cumpără cocaină? VIDEO

Mai multe