Iată secretele lui Drew Barrymore, care, la 45 de ani se simte ca la 20 de ani

9 iulie 2020 12:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Drew Barrymore în vârstă de 45 de ani avea în 2018 peste 80 de kilograme și viața ei o luase razna complet. Obișnuia să bea până cădea sub masă și se gândea serios să se retragă definitiv din cinematografie. Actrița care a cucerit o lume întreagă cu rolurile din ”E.T.” și ”Îngerii lui Charlie” s-a transformat radical. Iată-i secretele!

Actrița Drew Barrymore susține că face pilates de patru ori pe săptămână, consumă doar mâncare ”curată” (fără E-uri și conservanți) și face exerciții de respirație pentru a scăpa de stresul care face părul să cadă și duce la apariția ridurilor. Ea și-a mărturisit secretele în ultimul interviu acordat revistei InStyle.

”Trebui să muncesc din greu pentru a nu ajunge de dimensiunile unui autobuz”, a glumit Barrymore. Dacă în urmă cu doar doi ani, abia dacă îndrăznea să iasă pe stradă din cauza corpului ei care luase proporții, acum ea spune că ”Nu îmi mai e rușine cu trupul meu. Am învățat să mă accept așa cum sunt și să corectez din mers erorile”.

Citește și:

Bărbații din viața lui Drew Barrymore

Drew Barrymore reunţă la carieră! Află de ce!

A pierdut lupta cu kilogramele după ce a născut

Drew Barrymore a pierdut lupta cu kilogramele după ce le-a născut pe Olive, 7 ani, în 2012 și pe Frankie (6 ani) în 2014. A urmat apoi divorțul de cel de al treilea soț, Will Kopelman, în 2016 și depresia care a cuprins-o aproape instantaneu. A început să bea în cantități mari și nu s-a oprit din beție decât la jumătatea lui 2018 când risca să piardă custodia fetelor. Atunci s-a ambiționat să revină în cinematografie și și-a făxcut ordine în viață. A renunțat la alcool și la dulciuri, a început să facă sport și yoga. A renunțat să mai piardă nopțile uitându-se pe pereți și vrea să ajungă în următoarele luni la silueta pe care o avea în filmul ”Îngerii lui Charlie”.

Mai multe