Iată ultimele clipe din viaţa lui Patrick Swayze!

2 ianuarie 2012 14:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri cutremurătoare. Soţia lui Patrick Swayze, Lisa Niemi, a povestit într-o carte biografică ultimele clipe din viaţa eroului din celebrul film "Dirty Dancing", care a murit la 14 septembrie 2009, la numai 57 ani.

Patrick Swayze a fost diagnosticat cu îngrozitorul cancer pancreatic în stadiul IV la sfârşitul lui ianuarie 2008.

Deşi medicii i-au spus fără menajamente că nu va mai avea de trăit decât câteva săptămâni sau câteva luni, actorul s-a luptat cu disperare cu boala, fără să renunţe nici măcar o clipă la speranţa că o va învinge.

"Înainte de a se stinge ajunsese numai piele şi os. Avea burta umflată de lichid, iar gleznele nu-l mai ascultau ca să se poată ridica în picioare", povesteşte Lisa Niemi.

Starul zăcea în pat, vegheat de pisica sa. Ultimele cuvinte pe care soţia i le-a spus au fost "Te iubesc!". Ultimele lui cuvinte: "Şi eu te iubesc!"

"Deşi chelise şi ajunsese ca un schelet, mi se părea încă frumos. Vineri noapte, a intrat în semicomă şi l-am ţinut în braţe până dimineaţa.

Îi urmăream tot timpul slaba răsuflare. Eram îngrozită că s-ar putea opri oricând. Arăta ca un copil fără ajutor.

Luni dimineaţa i-am luat mâna şi am simţit că nu mai avea puls... Era 10.00 dimineaţa, când mi-am dat seama că nu mai respira... ", dezvăluie Lisa.

Mai citeşte:

Lisa Niemi: «Patrick Swayze era beţiv!»

Patrick Swayze îşi bântuie soţia

Văduva lui Patrick Swayze vinde ferma bântuită

Mai multe