Ice T n-a crezut că fetiţa din burta nevestei e a lui

24 august 2015 22:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce te arzi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt! Asta face şi Ice T. După ce, în 2013, rapperul Ap.9 s-a lăudat că a făcut sex cu soţia lui, în Las Vegas, Ice T a cerut test ADN să fie sigur că micuţa Chanel care se va naşte la finele anului este 100% a lui.

Toată planeta a rămas cu gura căscată în iunie, când Coco Austin (36 de ani) a anunţat că e gravidă. Posesoarea fundului de cinci milioane de dolari a făcut dezvăluirea cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii pe care o realizează împreună cu soţul ei. La scurt timp, însă, blonda, care e căsătorită cu Ice T din 2001, a plâns dintr-un alt motiv.

„Ice a zis că vrea un test ADN să fie sigur că fetiţa este cu siguranţă a lui. Coco a izbucnit în lacrimi. Rapperul i-a explicat calm că este cam greu să mai laşi o femeie gravidă atunci când ai 57 de ani, oricât de mult ai iubi-o. I-a explicat că statutul de tată îl face să fie nervos. Abia se obişnuise să trăiască într-o casă în care singurii copii erau doi câini”, a publicat revista Star Magazine. La scurt timp, cei doi soţi au fost să facă testul ADN şi Ice T s-a convins că el e tatăl. 

Căsnicia dintre ei s-a zguduit din temelii în 2013 când rapperul Ap.9 a postat pe Internet fotografii cu blonda Coco goală, în aşternut, în timp ce el o pipăia pe sâni şi pe fund. Ice, care are o avere de peste 40 de milioane de dolari şi un statut de „băiat dur”, l-a provocat atunci pe tânărul Ap.9 la o confruntare bărbătească. Ap.9 şi-a cerut scuze şi Ice a iertat-o pe Coco.

Mai multe