Iepuraș Playboy, criminal în serie! A vrut să-și ucidă iubitul mafiot

4 martie 2016 8:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Slobodanka Tosic (29 de ani) a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare, miercuri (2 martie), pentru tentativă de omor și jaf. În aprilie 2006, fotomodelul bosniac l-a ademeneit într-o capcană pe Djordje Zdrale, unul din liderii mafiei din Balcani. Ea a complotat cu rivalii acestuia pentru a-l ucide.

Născută în Bosnia și Hețegovina, Slobodanka Tosik a devenit un model de succes și o celebritate în Balcani. A avut o carieră prosperă în lumea modellingului, cunoscută pentru pictorialele nud. Însă, fosta Miss Bosnia a avut alte planuri cu viața ei. Vara trecută, femeia a încercat să-și ucidă iubitul, pe mafiotul Djordje Zdrale.

Zdrale a supraviețuit și a depus plângere la poliție. Creierul din spatele acestei operațiuni a fost un alt mafiot cunoscut, Darko Elez. 

Potrivit presei locale, Djordje Zdrale și Slobodanka Tosic erau iubiți, atunci când manechinul a acceptat să fie „momeală” și să-l ademenească pe gangster într-o capcană.  Bomba sexy era de ceva timp în vizorul autorităților bosniece și era ținta unei investigații internaționale ce poartă numele „Operațiunea Păpușa”, relatează The Sun

Slobodanka Tosic a fost arestată în Croația, apoi extrădată în Bosnia. De asemenea, se pare că are în palmares alte cinci crime și o serie de jafuri în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Mai multe